Beschikbaarheid en prijzen


Huurprijzen:

Brattfors               :  500,00 euro
Gammalkroppa     :  400,00 euro

 

De huurprijzen per week zijn exclusief schoonmaakkosten. In de maanden november tot en met maart wordt er een energietoeslag berekend van 50 euro per week.

50% van de huursom dient direkt na ontvangst van de huurvoorwaarden te worden voldaan en de resterende 50% minimaal dertig dagen voor aanvang van het verblijf. Tevens wordt een waarborg van € 100 berekend, die u terug ontvangt na controle binnen 1 week na uw vertrek.

Kussens en dekbedden zijn aanwezig, maar u dient zelf linnengoed voor bedden, badkamer en keuken mee te nemen. Eventueel kan dit voor een geringe vergoeding voor u worden verzorgd.

De minimale huurperiode is een week en deze loopt van zaterdag 15.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. Eindschoonmaak kan zelf worden gedaan of voor een bedrag van 50 euro kunnen wij dit voor u verzorgen.

Eventueel is het mogelijk om een Linder aluminium visboot op trailer te huren. De boot is inclusief elektromotor, benzinemotor en dieptemeter. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.